Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters
  Rik - Dinsdag 3 Augustus 2019

  De 7 zekerheden van Craft Only

  Onze kijk op goede service en kwalitatieve craftbieren hebben we verankerd in de 7 zekerheden van Craft Only.

   

  Craft Only is een initiatief voor en door bierliefhebbers. Je kunt hier heerlijke biertjes bestellen van brouwers over de hele wereld. Dat zijn eigenlijk alleen maar ambachtelijk gebrouwen bieren. Het idee is dat ook kleinere brouwers een kans maken om voldoende bier te verkopen om te blijven bestaan. Daarbovenop wordt hierdoor de keuze voor de consument veel groter. Door de diversiteit van bier zijn er vrijwel oneindig veel smaken. Craft Only heeft 7 zekerheden opgesteld. Die zijn er speciaal om de kleine, ambachtelijke bierbrouwer een steun in de rug te geven en natuurlijk om de bierdrinkers van ons land te voorzien van overheerlijke craftbieren.

   

  Alleen ambachtelijk gebrouwen bier

  Zoals de naam Craft Only al doet vermoeden, wordt er alleen ambachtelijk gebrouwen bier verkocht. Dat zijn onafhankelijke en bierbrouwerijen. Daarnaast zijn dit altijd kleinschalige bedrijfjes waar de smaak van het bier op de eerste plek staat. Hierdoor krijg je veel innovatieve ideeën en dus veel meer smaken van bier. Craft Only is opgezet door mensen die zelf helemaal weg zijn van bier. Het enige doel is om zo veel mogelijk Nederlanders de kans te geven om zo veel mogelijk verschillende bieren te proeven.

   

  Een ideaal platform voor klanten die van bier houden

  Bier online bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien wordt al ons bier op een sociale en duurzame manier verpakt. Wanneer je het bier besteld hebt, dan wordt het snel thuis bezorgd. Je kunt dus lekker snel genieten van de rijke en uiteenlopende smaken van ambachtelijke bieren. Als je in Gemert woont, dan heb je helemaal geluk. Want dan kun je rekenen op gratis bezorging. Craft Only probeert het contactpunt te zijn tussen bierbrouwers en bierliefhebbers. Deze groepen samenbrengen levert voor beide partijen veel voordelen op. En uiteindelijk is het bier uiteraard de grote winnaar.

   

  De 7 zekerheden op een rijtje

  Onze kijk op goede service en kwalitatieve craftbieren hebben we verankerd in de 7 zekerheden van Craft Only.

  - Ambachtelijk gebrouwen bieren;
  - Onafhankelijke brouwerijen (of een familiebrouwerij);
  - Kleine bierbrouwerij;
  - Sociaal duurzaam ingepakt;
  - Voor en door bierliefhebbers;
  - Snel thuis bezorgd via Fietskoeriers.nl;
  - Gratis bezorging van alle bierpakketten.

  Bier nieuwtjes

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »