Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Zelf thuis bier brouwen met één van onze bierbrouw pakketten

  Ben jij of ken jij iemand die ontzettend kan genieten van een goed gebrouwen biertje? Dan is het misschien wel een leuk om een bierbrouw pakket te kopen. Toon meer

  Prijs

  -
  4 Producten
  €5 WINTER SALE OP=OP
  Bierbrouw Pakket Navulling

  Bierbrouw Pakket Navulling

  Zelf bier brouwen? Ontdek het met ons Bierbrouw ...
  Binnenkort beschikbaar
  14,95
  €10 WINTER SALE OP=OP
  Bierbrouw pakket Plus

  Bierbrouw pakket Plus

  Wil jij zelf bier brouwen? Met het bierbrouw plu...
  Binnenkort beschikbaar
  29,95
  €20 WINTER SALE OP=OP
  Bierbrouw pakket Luxe

  Bierbrouw pakket Luxe

  Zelf bier brouwen met een luxe bierbrouw pakket....
  Binnenkort beschikbaar
  39,95

  Uitgelichte brouwerijen voor Zelf thuis bier brouwen met één van onze bierbrouw pakketten

  • Craft Only
  €20 WINTER SALE OP=OP
  Bierbrouw pakket Premium

  Bierbrouw pakket Premium

  Zelf bier brouwen met alle ingrediënten en acces...
  Binnenkort beschikbaar
  49,95

  Zelf bier brouwen met een bierbrouw pakket

  Ben jij of ken jij iemand die ontzettend kan genieten van een goed gebrouwen biertje? Dan is het misschien wel een leuk om een bierbrouw pakket te kopen. Misschien heb je wel een tijdens het bier drinken zitten grappen dat er tegenwoordig zoveel bier brouwerijen zijn dat iedereen dit wel kan. Met een bierbrouw pakket kan je deze woorden kracht bij zetten. Ga lekker zelf aan de slag en wie weet creëer jij wel een fantastisch nieuw bier. Er zijn verschillende soorten bierbrouw pakketten want er zijn natuurlijk ook verschillende soorten bieren. Bedenk dus even voor je zelf welk bier jij het lekkerst vindt of je kan er natuurlijk ook een brouwen die je nog nooit hebt geproefd. Dan wordt het een leuke verrassing voor je als het bier gebrouwen is.

  Kingdom Brew Kit

  Er zijn verschillende soorten Kingdom Brew Kits. Bijvoorbeeld met de strong blond bierbrouw kit kan je thuis 5 liter aan bier brouwen. In deze kit zit: een brouwgids, geschrote mout, gist, vergistingsemmer van 6 liter, waterslot slangmodel, hop, digitale vestzakthermometer, een zelfklevende thermometerstrip, een pvc aftapkraan, brouwfiche per stijl en het reinigingsmiddel Chemipro OXI. Alles dus wat je nodig hebt om te beginnen aan het brouwen van een heerlijke blond bier. Je kan deze brew kit ook kopen in de varianten: Tripel, IPA, Dark, Wheat beer en Special Belge. Bij alle kits zitten een handige brouwgids dus je hebt helemaal geen voorgaande brouw ervaring nodig. Lees natuurlijk wel deze handleiding goed door voordat je begint, zodat je zeker weet dat je bier heerlijk wordt en je niet onnodig de spullen verspilt.

  Word zelf bierbrouwer!

  Je vrienden, familie en jijzelf ook, zullen versteld staan van het heerlijke zelf gebrouwen bier. Hoe leuk is dat dat je je vrienden kan uitnodigen om te komen genieten van bier wat jij helemaal zelf hebt gemaakt. Nog een leuke naam verzinnen voor je eigen bier en het plaatje is helemaal compleet.

  Zelf bier brouwen met een Craft Only brouwpakket

  Brouwen van bier is een eeuwenoude traditie die door de jaren heen steeds populairder is geworden. Voor veel mensen is het een leuke hobby om thuis aan de slag te gaan met brouwen, en het resultaat van hun inspanningen te proeven en te delen met vrienden en familie. Bovendien is het brouwen van bier met een brouwpakket een geweldige manier om zelf creatief te zijn en je eigen unieke smaak te ontwikkelen.

  Het brouwen van bier begint met het malen van de granen. Dit kan gedaan worden met een molen of door het kopen van gemalen granen. Het meeste brouwpakketten bevatten de juiste hoeveelheid granen die nodig is voor het brouwproces. Vervolgens wordt het gemalen graan gemengd met water, waarna het mengsel wordt verwarmd tot een bepaalde temperatuur, afhankelijk van het soort bier dat je wilt brouwen. Dit proces wordt "mouten" genoemd.

  Na het mouten wordt de suiker uit de mout gehaald door het mengsel te laten koken. Hierna wordt het mengsel afgekoeld en gefermenteerd met gist. Dit proces duurt meestal een aantal dagen tot een paar weken, afhankelijk van het soort bier dat je maakt.

  Na de fermentatie wordt het bier gebotteld en gekoeld. Hierna is het bier klaar om te worden gedronken! Bij sommige brouwpakketten is het nodig om het bier nog een tijdje te laten rijpen, waardoor de smaak van het bier nog beter wordt.

  Brouwen met een brouwpakket is een geweldige manier om te leren hoe bier wordt gemaakt en om je eigen unieke smaak te ontwikkelen. Bovendien is het een leuke hobby waarmee je tijd kunt doorbrengen met vrienden of familie. Er zijn veel verschillende brouwpakketten beschikbaar voor alle soorten bieren, van licht tot donker, van zoet tot bitter. Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf en ontdek de wereld van bierbrouwen!

  Brouw thuis zelf een blond, tripel, porter, weizen of een IPA

  Wij hebben verschillende brouwpakketten voor thuis zelf bier te gaan brouwen:

  Zelf blond bier brouwen

  Laten we beginnen met het brouwen van een Blond bier. Blond bier is een licht bier met een milde smaak en aroma. Het brouwen van een blond bier begint met het malen van de granen. Dit kan gedaan worden met een molen of door het kopen van gemalen granen. Het brouwpakket bevat de juiste hoeveelheid granen die nodig is voor het brouwproces. Vervolgens wordt het gemalen graan gemengd met water, waarna het mengsel wordt verwarmd tot een bepaalde temperatuur. Dit proces wordt "mouten" genoemd. Na het mouten, wordt de suiker uit de mout gehaald door het mengsel te laten koken. Hierna wordt het mengsel afgekoeld en gefermenteerd met gist. Dit proces duurt meestal een paar dagen tot een week. Na de fermentatie wordt het bier gebotteld en gekoeld. Hierna is het bier klaar om te worden gedronken.

  Tripel bier brouwen

  Een ander populaire bierstijl is de Tripel. Tripel bier is een krachtig bier met een hoog alcoholpercentage en een fruitige smaak. Het brouwen van een Tripel begint op dezelfde manier als het brouwen van een Blond bier. Het enige verschil is dat er meer granen en suiker worden gebruikt om een hogere alcoholpercentage te bereiken. Na het mouten en koken, wordt het mengsel gefermenteerd met een speciaal soort gist die speciaal ontwikkeld is voor deze bierstijl. Na de fermentatie wordt het bier gebotteld en gekoeld. Hierna is het klaar om te worden gedronken.

  Zelf thuis een porter brouwen

  Een andere populaire bierstijl is Porter. Porter bier is een donker bier met een complexe smaak en aroma. Het brouwen van een Porter begint met het malen van de granen. Dit kan gedaan worden met een molen of door het kopen van gemalen granen. Het brouwpakket bevat de juiste hoeveelheid granen die nodig is voor het brouwproces. Vervolgens wordt het gemalen graan gemengd met water, waarna het mengsel wordt verwarmd tot een bepaalde temperatuur. Dit proces wordt "mouten" genoemd. Na het mouten, wordt de suiker uit de mout gehaald door het mengsel te laten koken. Hierna wordt het mengsel afgekoeld en gefermenteerd met gist. Dit proces duurt meestal een paar dagen tot een week. Na de fermentatie wordt het bier gebotteld en gekoeld. Hierna is het bier klaar om te worden gedronken.

  Een weizen bier brouwen

  Weizen bier is een wit bier met een fruitige smaak en aroma. Het brouwen van een Weizen begint op dezelfde manier als het brouwen van een Porter. Er worden echter specifieke granen gebruikt, zoals tarwe, en specifieke gisten voor deze bierstijl. Na het mouten en koken, wordt het mengsel gefermenteerd met deze gisten. Na de fermentatie wordt het bier gebotteld en gekoeld. Hierna is het klaar om te worden gedronken.

  Zelf een IPA ofwel India Pale Ale bier brouwen

  Tot slot is er de IPA (India Pale Ale). Laten we beginnen met het kiezen van de juiste ingrediënten voor ons brouwpakket. Een IPA wordt gekenmerkt door een intense hoppige smaak en aroma, dus we willen ervoor zorgen dat we genoeg hop hebben voor ons brouwproces. Bovendien, IPA's gebruiken vaak specifieke hopsoorten zoals Cascade, Centennial of Simcoe, die bekend staan om hun citrus- en pine-aroma's. Het brouwpakket zal ook specifieke granen, gisten en andere benodigdheden bevatten die nodig zijn voor het brouwproces.

  Nadat we onze ingrediënten hebben, kunnen we beginnen met het mouten van onze granen. Dit proces bestaat uit het malen van de granen en het mengen met warm water, waardoor de suikers in de granen worden vrijgegeven. Dit mengsel, ook wel "mout" genoemd, wordt vervolgens verwarmd tot een bepaalde temperatuur om de suikers verder te activeren. Dit proces is belangrijk omdat het de basis vormt voor de smaak en alcoholgehalte van ons bier.

  Na het mouten, komt het koken van ons bier. Tijdens het koken wordt de hop toegevoegd aan het mengsel, wat zorgt voor de intense hoppige smaak en aroma van de IPA. Er zijn verschillende manieren om hop toe te voegen tijdens het koken, zoals "first wort hopping" of "late addition hopping", elk met hun eigen unieke smaakprofielen. De keuze van de hopsoorten en hoeveelheid hop die je gebruikt, kan ook invloed hebben op de smaak van je IPA.

  Na het koken, wordt het mengsel afgekoeld en gefermenteerd met gist. Dit proces duurt meestal een paar dagen tot een week en zorgt voor de omzetting van suikers in alcohol en koolzuur. Hierna wordt het bier gebotteld en gekoeld. Hierna is het bier klaar om te worden gedronken.

  Heel veel succes met het brouwen van je eigen bier met het bierbrouw pakket, ik ben benieuwd naar het eindresultaat en kan niet wachten om het te proeven ;)

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »