Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Verzenden & retourneren

  Alle bestellingen die geplaatst worden via Craft Only worden geleverd door DPD.

  Bier per fietskoerier geleverd

  Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd.

   

   

  Wij leveren ook in België en Duitsland

  Naast Nederland leveren wij onze bieren ook in België en Duitsland via DHL, de verzendkosten bedragen hiervoor €7,95. Bij het afrekenproces kun je deze verzendmethode selecteren.

  Bestellingen tijdens feestdagen

  Tijdens de onderstaande feestdagen zijn wij gesloten. 

  • Nieuwjaarsdag
  • Goede vrijdag
  • Pasen (eerste en tweede paasdag)
  • I.v.m. Koningsdag
  • Bevrijdingsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
  • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)

  Verzenden

  Als je vóór 16.00u je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze de volgende dag te bezorgen. Op zondag en maandag vindt er geen bezorging plaats en kan je je bestelling pas op dinsdag verwachten. 

  Voor de bezorging van je bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte en keuze van je bestelling.

  Bij bestellingen van €60,- of meer, is de bezorging altijd gratis. De bezorgkosten worden ook weergegeven tijdens het bestelproces op de website en in de bevestigingsmail van de bestelling.

  Je bestelling zal vervolgens worden afgeleverd door DPD en op de dag van de geplande bezorging ontvang je van DPD een email met een link naar Track & Trace, waarmee je je pakket kunt volgen.

  Craft Only wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen.
  Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een DPD kaart bij je in de brievenbus doen. Daarop staat aangegeven of we je pakket eventueel bij je buren hebben kunnen afgeven.

  De hierboven genoemde leeftijdscheck geldt ook voor de ander bezorg- en ophaalmogelijkheden.

  Wij leveren onze producten van de Nederlandse webshop in Nederland.

  Retourneren

  Wanneer je van je aankoop af wilt zien met of zonder reden, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten aan ons te laten weten.

  Het heeft onze voorkeur dat je hiervoor contact opneemt met onze klantenservice op via [email protected].

  Om de producten vervolgens terug te sturen maken wij altijd een retour label voor je aan. Retourneren gaat bij ons via PostNL. Het retour label krijg je per e-mail toegestuurd, deze dien je te printen en op het pakket te plakken. Je kunt het pakket dan afgeven bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Voor een PostNL punt bij jou in de buurt kijk je op www.postnl.nl/locatiewijzer.

  We betalen de door jou betaalde prijs voor de producten terug samen met eventuele verzendkosten die je hebt betaald om de producten te ontvangen. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

  Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die per ongeluk beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen.

  We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wij kunnen echter terugbetaling uitstellen totdat wij de producten hebben ontvangen of (indien eerder) wij van jou een bewijs van terugzending hebben ontvangen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »