Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Amerikaanse bieren

  In de Verenigde Staten zijn ze tegenwoordig volop bezig met het brouwen van bier. De industrieel gebrouwen bieren uit dat land worden in Europa weinig gedronken. Dat komt omdat ze relatief weinig smaak hebben. Dat geldt gelukkig niet voor de... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Helaas geen bieren gevonden...

  Online Amerikaans bier bestellen

  In de Verenigde Staten zijn ze tegenwoordig volop bezig met het brouwen van bier. De industrieel gebrouwen bieren uit dat land worden in Europa weinig gedronken. Dat komt omdat ze relatief weinig smaak hebben. Dat geldt gelukkig niet voor de craft bieren. Want fanatieke bierliefhebbers hebben daar alle ruimte om kleine en creatieve brouwerijen op te zetten. En dat heeft al veel lekkere en bijzondere biertjes opgeleverd.

  Een ruim aanbod van verschillende smaken

  Bij craft bier draait het allemaal om de smaak. Het gaat niet om de kwantiteit, meer om de kwaliteit. Elke slok moet bijzonder zijn. En daarom zijn bierbrouwers over de hele wereld dagelijks bezig met hun smaken te optimaliseren. Bij Craft Only kun je bijvoorbeeld heerlijke American Pale Ambers vinden. En ook de American Stout en American Porter hebben mooie en rijke smaken. De fijnproevers zullen bijvoorbeeld ook snel het verschil tussen een American Pale Ale, APA of een IPA weten te constateren. Het proeven van bier is een ervaring op zich. En het gaat er natuurlijk vooral om dat je van elke slok geniet. Maar daarom is het wel belangrijk dat je erachter komt wat jouw favoriete bieren zijn. En dat kom je alleen te weten door heel veel bieren te proeven.

  Verrassende biertjes uit de Verenigde Staten

  Een ambachtelijk bier wordt met veel zorg gebrouwen. Online bier bestellen bij Craft Only zorgt voor de mogelijkheid om een heel groot deel hiervan zelf te proberen. Een heerlijke American Amber Ale of juist een American Brown Ale moeten door iedere bierliefhebber in ieder geval één keer geproefd worden. Craft bier bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien zijn er verschillende pakketten te bestellen. Daarmee krijg je de gelegenheid om een selectie bieren te proeven. Een pakket met alleen Amerikaans bier is erg veelzijdig en de uiteenlopende smaken zullen je verrassen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »