Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Biologisch bier kopen. Heel eenvoudig bij CraftOnly.nl

  De beste selectie biologische bieren vind je op Craftonly.nl, voor liefhebbers, door liefhebbers. Alleen ambachtelijke bieren en de volgende dag geleverd. Toon meer

  Alcoholpercentage/ ABV

  Bitterheid/ IBU

  Bierkleur/ EBC

  Prijs

  -
  3 Producten
  Waterland Alcoholarme IPA

  Waterland Alcoholarme IPA

  Het heeft even geduurd maar hij is er eindelijk....
  Op voorraad
  2,95
  Waterland Monnicker Moker

  Waterland Monnicker Moker

  Monnicker Moker is een stoere tripel, heel licht...
  Binnenkort beschikbaar
  2,75
  Onze keuze
  Waterland Kattekwaad

  Waterland Kattekwaad

  Kattekwaad is een soepele Amber Ale die bijzonde...
  Binnenkort beschikbaar
  2,95

  Uitgelichte brouwerijen voor Biologisch bier kopen. Heel eenvoudig bij CraftOnly.nl

  • Waterland Brewery

  Biologisch bier bestellen bij Craft Only

  Er komt steeds meer aandacht voor biologische producten. Mensen zien graag dat ingrediënten van de dingen die ze eten op een zo natuurlijk mogelijk manier worden geteeld. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de aandacht die er is voor het klimaat. Moderne manieren om voedsel te produceren leidt tot veel uitstoot van schadelijke broeikasgassen. Daarnaast is de smaak van echt biologische producten ook vaak veel beter. Bier is in principe al een behoorlijk natuurlijk product. Het is moeilijk om met smaakversterkers het bier te veranderen. Grote merken maken bovendien voor hun pils alleen gebruik van water, hop en graan. Toch worden lang niet al deze ingrediënten op een biologische manier geproduceerd. En dat is juist wel de bedoeling van een biologisch bier. Bij Craft Only is er veel aandacht voor natuurlijke bieren. En hier kun je dus ook een groot assortiment van biologische bieren vinden.

  Biologische ingrediënten in je bier

  Er ontstaan steeds meer keurmerken met betrekking tot de herkomst van de ingrediënten van allerlei producten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bier. Biologisch bier moet gemaakt zijn van ingrediënten die op een natuurlijk wijze geteeld worden. Een boer mag bijvoorbeeld geen gebruik maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen om hop en gerst sneller te laten groeien. Hierdoor krijg je gezonde, natuurlijke producten. En dat proef je ook terug. Ook eventuele kruiden en fruit dat wordt toegevoegd aan het bier moet aan deze eisen voldoen.

  Een biologische variant van elk soort bier

  Lang niet alle biertjes zijn biologisch. Toch zijn  er inmiddels een behoorlijk aantal op de markt. Bierliefhebbers kunnen dan ook veel verschillende smaken proberen. Er is biologisch craftbier en zelfs alcoholvrij biologisch bier. Bio bier kopen voor de laagste prijs doe je bij Craft Only. Hier kun je een ongelooflijk aantal ambachtelijk gebrouwen biertjes vinden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »