Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Speciaalbier kopen met lager dan 5% alcohol

  De beste selectie alcoholarme bieren vind je op Craftonly.nl, voor liefhebbers, door liefhebbers. Alleen ambachtelijke bieren en de volgende dag geleverd. Toon meer

  Alcoholpercentage/ ABV

  Bitterheid/ IBU

  Bierkleur/ EBC

  Prijs

  -
  1 Product
  Waterland Alcoholarme IPA

  Waterland Alcoholarme IPA

  Het heeft even geduurd maar hij is er eindelijk....
  Op voorraad
  2,95

  Een alcoholarm biertje op z'n tijd is ook erg lekker

  Bier bevat in principe natuurlijk alcohol. Dat kunnen hoge percentages zijn die kunnen oplopen tot wel boven de 12 %. Niet iedereen zit daar altijd op te wachten. Bovendien is alcohol lang niet altijd vereist om een mooie smaak te creëren. Er zijn tegenwoordig tal van biersoorten die een laag alcoholpercentage hebben, maar wel ontzettend lekker smaken. Dat is natuurlijk ideaal als je wel van een biertje wilt genieten, maar niet in een beschonken toestand wilt verkeren.

  De creativiteit van kleine bierbrouwers

  Innovatie op het gebied van bier vindt tegenwoordig vooral bij kleine brouwers plaats. Die gaan nog op een ambachtelijke wijze te werk. Ze durven te experimenteren en proberen juist op te vallen. Bij de grote, commerciële bierbrouwers is dat wel even anders. Zij proberen de smaak van hun bier juist zo constant mogelijk te houden. Voor mooie, nieuwe smaken moet je bij ambachtelijke brouwerijen zijn. Dat geldt ook voor alcoholarm bier. Kleine brouwers komen steeds met nieuwe smaken die telkens weer verrassen. Een kleine wijziging in het recept kan al voor een groot verschil in smaak zorgen. En dat is juist zo interessant aan bier. De smaakcombinaties zijn vrijwel eindeloos. Alcoholarm bier wordt ook wel beschreven als bier met een lage ABV. ABV is Engels en stat voor Alcohol Per Volume.

  De mooiste alcoholarme bieren vind je online

  Bij Craft Only kun je ongelooflijk veel verschillende bieren bestellen. Je kunt je favoriete bier kopen, of juist een scala aan verschillende smaken. Bier met een laag ABV begint ook steeds vaker verkocht te worden. Helemaal nu de smaak van dit type bier enorme stappen heeft gemaakt. Het voordeel van bier met weinig alcohol is dat je extra veel kunt drinken zonder dat je dronken wordt. Hierdoor kun je nog meer genieten van je favoriete bier.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »