Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Omschrijving

    Als je op zoek bent naar een bierpakket vol smaak, maar tegelijkertijd ook een steentje wilt bijdragen aan de samenleving, dan is het De 7 Deugden bierpakket bij CraftOnly.nl dé keuze voor jou. Dit pakket bevat zes prachtige bieren van brouwerij De 7 Deugden uit Amsterdam, die zich richt op sociaal duurzaam ondernemen.

    Wat betekent dit concreet? Brouwerij De 7 Deugden werkt samen met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt, om hen zo de kans te geven om te leren, te groeien en zich te ontwikkelen. Hierdoor draagt elke verkoop bij aan een beter evenwicht tussen mensen en planet.

    Maar dit betekent natuurlijk niet dat je hoeft in te leveren op smaak. Integendeel! De 7 Deugden staat bekend om haar hoogwaardige bieren, die op ambachtelijke wijze worden gebrouwen met de beste ingrediënten. Of je nu houdt van een fruitig, bitter of zacht bier, het De 7 Deugden bierpakket bevat gegarandeerd iets voor jou.

    Wat maakt dit bierpakket nog specialer? Het wordt geleverd in een prachtige cadeauverpakking, perfect om cadeau te geven aan de bierliefhebber in je leven of om te ontvangen als verrassing.

    Kortom, door te kiezen voor het De 7 Deugden bierpakket bij CraftOnly.nl, maak je niet alleen jezelf blij, maar steun je tegelijkertijd een duurzame onderneming. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog het De 7 Deugden bierpakket en proef zelf het verschil!

    Brouwerij De 7 Deugden

    Ben je op zoek naar een bierbrouwerij die niet alleen lekkere bieren maakt, maar ook maatschappelijk verantwoord bezig is? Dan is De 7 Deugden in Amsterdam iets voor jou!

    De 7 Deugden is een brouwerij die niet alleen gevestigd is in het hart van Amsterdam, maar ook nog eens zorgt voor werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het idee achter De 7 Deugden is om mensen te helpen door hen aan het werk te helpen in de brouwerij, en zo weer een stap dichterbij een reguliere baan te brengen.

    Maar genoeg over de maatschappelijke aspecten, wat is er te drinken bij De 7 Deugden? Je zult blij zijn om te horen dat ze bij De 7 Deugden echt geweldige bieren maken. Ze experimenteren met verschillende smaken en stijlen, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. En het mooie is, elk biertje heeft een verhaal achter zich en is geïnspireerd op één van de zeven deugden.

    Al met al, als je op zoek bent naar een brouwerij die niet alleen lekkere bieren maakt, maar ook maatschappelijk verantwoord bezig is, dan moet je zeker eens langsgaan bij De 7 Deugden in Amsterdam! Proost!

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    4 van 5
    De prijs was zeer redelijk voor de kwaliteit en de hoeveelheid speciaalbieren in het pakket.

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »