Sluiten

Alle bieren

Filters

    Van Moll Jivan Buffalo Trace Barrel Aged Imperial Stout With Chai Spices

    6,45 Binnenkort beschikbaar
    Jivan, een flinke Barrel Aged Imperial Stout van Van Moll. Deze 'van Moll' verstopt zich niet. Jivan is het Indiaase broertje van Zoltan. Dit brouwsel heeft eerst acht maanden gerijpt in Buffalo Trace bourbonvaten en daarna hebben ze hun zelf samengesteld... Toon meer
    • Alle bierpakketten gratis verzonden
    • Sociaal duurzaam ingepakt & verzonden
    • Klantenbeoordeling ★★★★★ (9,6/10)
    • Goed verpakt, anti-breuk garantie

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Gebrouwen in Nederland
    • Gebrouwen door een onafhankelijke brouwerij
    • Ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerij
    • Niet geschikt voor mensen met glutenallergie

    Omschrijving

    Jivan, een flinke Barrel Aged Imperial Stout van Van Moll. Deze 'van Moll' verstopt zich niet. Jivan is het Indiaase broertje van Zoltan. Dit brouwsel heeft eerst acht maanden gerijpt in Buffalo Trace bourbonvaten en daarna hebben ze hun zelf samengestelde chai kruidenmix eraan toegevoegd. Verder is er gember, kardemom, kaneel, kruidnagel, piment en zwarte peper aanwezig. Dit zorgt voor een extra sensuele sensatie in dit rijke, volmondige bier.

    Informatie

    Inhoud:
    33 cl
    Bierstijl
    Imperial Stout/ Barrel Aged
    ABV (alcoholpercentage)
    11 %
    IBU (bitterheid)
    Onbekend
    EBC (bierkleur)
    Zwart
    Ideale schenktemperatuur
    10-12 °C

    Untappd

    4 van 5
    Untappd gemiddelde beoordeling: 3,91
    Totaal aantal ratings: 467
    Peildatum: april 2021

    Suggesties

    Leuke andere bieren

    Van Moll Jivan Buffalo Trace Barrel Aged Imperial Stout With Chai Spices
    6,45
    Van Moll Jivan Buffalo Trace Barrel Aged Imperial Stout With Chai Spices
    Binnenkort beschikbaar

    Recent bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »