Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Goedkoop bier < €1,00 koop je bij CraftOnly.nl

  De beste goedkoopste selectie craft en speciaal bieren vind je op CraftOnly.nl. Als je een bierliefhebber bent dan wil je wel eens wat anders proberen dan een standaard pilsje. Speciaalbieren zijn veel rijker van smaak... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Helaas geen bieren gevonden...

  Bier online bestellen voor de laagste prijs

  Als je een bierliefhebber bent dan wil je wel eens wat anders proberen dan een standaard pilsje. Speciaalbieren zijn veel rijker van smaak. Bovendien zit er onderling veel meer verschil in de smaak. Pils is namelijk maar één soort bier. En dat terwijl er ongeveer oneindig veel speciaalbieren bestaan. Want elke dag zijn ambachtelijke brouwerijen bezig met nieuwe smaakcomposities. Bier heeft namelijk erg veel mogelijkheden. En door dit product op een ambachtelijke manier te benaderen kunnen mooie, nieuwe smaken ontstaan. Ambachtelijk bier wordt ook wel Craft bier genoemd. Vakmanschap is bij dit type bier het meest belangrijk. Iedere brouwer van een craft bier brouwerij is dan ook zelf een echte liefhebber. Zij hebben als doel nieuwe smaken samen te stellen en deze te perfectioneren.

  Craft beer online bestellen

  Een gemiddeld pilsje is een stukje goedkoper dan een speciaalbiertje. Dat is ook niet zo gek, want een ambachtelijk bier wordt niet gemaakt aan de hand van massaproductie. Bovendien is het de bedoeling dat je geniet van een craft bier. Je doet dus veel langer met een fles speciaalbier. Er zit veel meer smaak aan en je zult veel meer genieten. Online is ambachtelijk bier goedkoper dan in de supermarkt. Je zult hier gebruik kunnen maken van een van de vele bier aanbiedingen. Bij Craft Only zijn er bijvoorbeeld schitterende bierpakketten. Daarmee kun je direct kennismaken met uiteenlopende smaken van verschillende brouwerijen.

  Goedkoper dan in de supermarkt

  In de supermarkt is het aanbod van speciaalbier beperkt. Bovendien is een flesje behoorlijk aan de prijs. Online kun je veel goedkoper speciaalbier bestellen. Je hebt veel meer te kiezen en kunt echt alle smaken van de wereld ontdekken. Kortom, er is eigenlijk geen reden te verzinnen waarom je niet online craft bier zult bestellen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »