Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Speciaalbier op basis van stijl kopen

  Speciaalbier op basis van stijl kopen

  Er zijn meer dan genoeg bierstijlen om uit te kiezen

  Bier is ontzettend lekker. En gelukkig zijn er ongelooflijk veel soorten bier. Een stijl van bier kan veel zeggen over de smaak. Een biersoort kan bijvoorbeeld fris, fruitig, troebel, bitter of helder zijn. Onderling kan er ook veel verschil zitten tussen biertjes van dezelfde stijl. Het is dan ook niet voor niets dat er zo veel om uit te kiezen is. Een fijnproever kan eenvoudig het onderscheid proeven. En er wordt steeds meer bier gemaakt. Daar zitten zelfs geheel nieuwe stijlen tussen. Ook worden er stijlen uit andere landen pas recent bekend in Nederland. Een goed voorbeeld daar van is NEIPA. Dat staat voor New England Indian Pale Ale, een ontzettend verwarrende naam. Maar het bier mag er wel wezen. En met een toestroom van dit bier naar ons land, is er ook in de toekomst meer dan genoeg te proeven.

  Voorbeelden van bekende bierstijlen

  Als je weleens een biertje drinkt, dan ben je waarschijnlijk op de hoogte van een aantal stijlen. Pils is verreweg de meest bekende in ons land. En dit bier wordt gemiddeld in de wereld ook het meest gedronken. Pilsner Urquell is het eerste pilsje dat ooit is gebrouwen. Het komt uit het Tsjechische Pilsen, vandaar de naamgeving voor pils. Nog steeds is dit volgens veel mensen verreweg het beste pilsje. Belgische bieren zijn ook mateloos populair. Dat zijn vooral speciaalbieren zoals tripel, witbier en dubbel. Russian Imperial Stout begint ook zijn stempel te drukken door de onderscheidende smaak. Fruitbier begint ook steeds meer gedronken te worden. En een goed oud bruin bier, een pale ale of een altbier gaan er bij veel mensen ook wel in.

  Een enorme keuze op het internet

  Bij Craft Only kun je een enorm aanbod van verschillende bieren vinden. Alle bekende stijlen zitten daar tussen. Je kunt ook je eigen pakket samenstellen en zo precies de biertjes proeven waar je benieuwd naar bent. Nieuwe smaken ontdekken is een feest op zich.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »