Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Bieren ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerijen
    • Voordelig bierpakket
    • Leuk voor een bierproeverij thuis

    Omschrijving

    Weet je waarom het 'Spannend & Anders bierpakket' van CraftOnly.nl echt een must-have is voor elke bierliefhebber?

    Ten eerste, als je op zoek bent naar iets anders dan het standaard pils, dan is dit pakket echt iets voor jou. Het bevat een selectie van de meest opvallende en uitzonderlijke bieren die er zijn, waaronder zware bieren en quadrupel bieren. Dus, als je houdt van bieren die wat meer pit hebben, dan is dit pakket iets voor jou.

    Inhoud pakket

    Normaal8 bieren
    Groot11 bieren
    XL19 bieren

    Ten tweede, de bieren in het 'Spannend & Anders pakket' zijn niet alleen uitzonderlijk, maar ook nog eens ontzettend lekker. Of je nu houdt van een stevige IPA of iets met een fruitig tintje, dit pakket bevat alles wat je zoekt. Dus, waarom zou je kiezen voor saai, als je ook kunt kiezen voor spannend en anders?

    En tot slot, als je op zoek bent naar een pakket dat echt een statement maakt, dan is het 'Spannend & Anders pakket' van CraftOnly.nl echt iets voor jou. Met de beroemde uitspraak "Fuck Wijn" wat ons motto is, is dit zeker een pakket dat opvalt en laat zien dat je houdt van bier en niet bang bent om dat te laten zien.

    Dus, waar wacht je nog op? Probeer het 'Spannend & Anders pakket' van CraftOnly.nl en ontdek wat er te vinden is in deze selectie bieren die zwaar zijn in smaak en uitzicht. Je zult versteld staan van hoe goed deze bieren echt zijn!

    We werken samen met kleine craft brouwerijen, waardoor het lastig is om altijd alle bieren op voorraad te hebben. We doen ons best! Maar het kan weleens voorkomen dat de samenstelling iets afwijkt. Wanneer een bier vervangen wordt, zorgen we voor een minstens zo mooi alternatief :)

    Spannend & anders bierpakket

    Er zitten goede IPA’s in dit pakket

    Weet je wat IPA bier is? Het staat voor India Pale Ale en is een van de populairste soorten speciaalbieren. IPA bier wordt gekenmerkt door zijn bitterheid en de toevoeging van extra hop, wat het een unieke smaak en geur geeft.

    Als je op zoek bent naar een IPA bierpakket, dan is het 'Spannend & Anders bierpakket' van CraftOnly.nl een goede keuze. Hierin vind je een selectie van de lekkerste IPA bieren. Of je nu op zoek bent naar een limited edition bier of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, dit pakket is het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders die van IPA houdt.

    Houd er wel rekening mee dat speciaal bier soms duurder is dan gewoon bier. Maar het is het waard! IPA bier is immers een echte verfijnde en smaakvolle keuze. En met CraftOnly.nl kun je eenvoudig IPA kopen zonder de deur uit te hoeven.

    Dus waar wacht je nog op? Bestel nu het 'Spannend & Anders bierpakket' en proef de bitterheid en hopt van een heerlijk IPA bier. En vergeet niet om ook eens te kijken naar hun andere bierpakketten, want wie weet ontdek je nog meer lekkers.

    Fuck Wijn revolutie

    Heb je het al gehoord over de nieuwe "Fuck Wijn revolutie"? Steeds meer mensen zijn op zoek naar nieuwe manieren om te ontspannen en nieuwe smaken te ontdekken en bier is daar de perfecte optie voor.

    De "Fuck Wijn revolutie" is ontstaan uit het verlangen naar iets anders dan gewoon wijn. Mensen willen niet langer vastzitten aan dezelfde oude smaken en ervaringen en willen in plaats daarvan iets nieuws en opwindends proberen. En dat is precies waar bier in beeld komt.

    Bij CraftOnly.nl vind je een groot aanbod van speciaalbieren, waaronder het 'Spannend & Anders bierpakket', waarin de fuck wijn revolutie tot leven komt. Hierin vind je bieren met unieke smaken en aroma's, waaronder zwaar bier en zelfs quadrupel. Dus waarom nog langer vastzitten aan dezelfde oude wijnen als je de nieuwe revolutie van bier kunt ontdekken?

    Dus laat de fuck wijn revolutie jouw smaakpapillen prikkelen en ontdek wat CraftOnly.nl te bieden heeft. Bestel nu het 'Spannend & Anders bierpakket' en maak kennis met de nieuwe wereld van bier. Cheers!

    Zijn er nog vragen?

    Als ik meerdere bierpakketten bestel, worden deze dan apart verzonden?   

     

    Superleuk dat je meerdere bierpakketten wil bestellen! We streven er altijd naar om deze met 100% breukvrij-garantie en zo duurzaam mogelijk naar je te verzenden. Daarom kiezen we er niet voor om de pakketten los van elkaar te versturen. Wil je dit liever toch wel? Plaats dan meerdere orders om de bierpakketten van elkaar te scheiden.

     

    Wat als mijn bierpakket onderweg kapot gaat??  

     

    Alhoewel we met GZ (Grote Zorgvuldigheid) de bierpakketten inpakken, kan het weleens voorkomen dat een pakket kapot gaat. Stuur een mailtje naar [email protected] en we maken het goed met je!

     

    Hoe weet ik zeker dat de bieren heelhuids aankomen?  

     

    We hebben inmiddels al heel wat jaartjes ervaring opgedaan met het verpakken en verzenden van flesjes bier en geven je daarom op 100% anti-breukgarantie. We hebben dit jaar de bier adventskalender zó stevig gemaakt dat hij zelfs de meest chagrijnige pakketjesbezorger gaat overleven.

     

    Kan ik het bierpakket cadeau geven?   

     

    Als jij de meest begeerde man of vrouw van het feest wil zijn, zeker! Wie wordt er nou niet blij van een bierpakket cadeau? We stoppen er een handgeschreven briefje bij met jouw boodschap. Je hoeft letterlijk niks meer te doen! .

     

    Kan ik een persoonlijk bericht meesturen?  

     

    Jazeker! De persoonlijke boodschap wordt handgeschreven en kun je invullen in de allerlaatste stap van het afrekenproces.

     

    Wat zit er in het bierpakket?  

     

    Dat hangt af van het type pakket. Op de productpagina’s staan productfoto’s en video’s van wat er in de pakketten zit.

     

    Kan ik ook zakelijk een bierpakket bestellen?  

     

    Jazeker, ga hiervoor naar de pagina ‘Zakelijk’. Meer dan 10 pakketten verzenden naar 10 verschillende adressen? Mail ons op [email protected] en we gaan je zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.

     

    Kan ik ook een bierpakket laten bezorgen?  

     

    Ja hoor! Bestel voor 16.00 uur en DPD bezorgt het de volgende dag bij jou thuis. Bier drinken was nog nooit zo makkelijk.

     

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Aantal bieren in het pakket
    8, 11 of 19 (maak je keuze)
    Bierstijlen
    O.a. IPA, porter, dubbel, saison & amber
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    5 van 5
    Ik was blij met de gevarieerde selectie bieren die in het pakket zaten.
    5 van 5
    Ik heb alle bieren in het pakket geprobeerd en was onder de indruk van de smaak.

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »