Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Bieren ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerijen
    • Voordelig bierpakket
    • Leuk voor een bierproeverij thuis

    Omschrijving

    Een mooie geschenkverpakking met 4 blikken Rabauw bier! 

    Stel je voor, het is verjaardag van je beste vriend, broer of vader en je wilt hen verrassen met een origineel en bijzonder cadeau. Het perfecte cadeau dat past bij elke gelegenheid is het Rabauw bierpakket van CraftOnly.nl in een prachtige cadeauverpakking. Dit bierpakket bevat 4 craftbieren van Rabauw Craft Beer, een brouwerij gevestigd op Strijp-S in Eindhoven.

    Rabauw is bekend om zijn unieke smaken en hoge kwaliteit bieren. Het pakket bevat verschillende soorten bieren, zodat er voor elk wat wils is. Of je nu een liefhebber bent van een stevig, hoppig bier of een zacht, fruitig bier, het Rabauw bierpakket heeft het allemaal. En omdat het bier afkomstig is van een lokale brouwerij, is het niet alleen lekker, maar steun je ook nog eens de lokale economie.

    Wat het Rabauw bierpakket nog bijzonderder maakt, is de prachtige cadeauverpakking. CraftOnly.nl weet hoe belangrijk het uiterlijk van een cadeau is en daarom wordt elk bierpakket met zorg ingepakt. Het pakket ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook nog eens makkelijk te transporteren, dus het is perfect voor een feestje of bijeenkomst.

    In plaats van een saai flesje wijn of een standaard cadeau, kies voor het Rabauw bierpakket in cadeauverpakking van CraftOnly.nl. Dit bierpakket zal zeker in de smaak vallen bij de ontvanger en het zal hen laten zien hoeveel je om hen geeft. Je kunt er zeker van zijn dat het Rabauw bierpakket een blijvende indruk zal achterlaten en nog lang zal worden gedeeld en genoten.

    Dus waar wacht je nog op? Bestel het Rabauw bierpakket in cadeauverpakking vandaag nog bij CraftOnly.nl en verras iemand met een uniek en lekker cadeau.

    Rabauw Craft Beer Bierpakket

    Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met een ontzettend gaaf bedrijf: bierbrouwerij Rabauw Craft Beer. Deze sociale brouwerij is gevestigd in Gemert en in Eindhoven op Strijp-S en heeft een missie die echt bij mijn hart ligt: ze werken namelijk met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

    Maar niet alleen het feit dat Rabauw een sociaal bedrijf is, maakt ze echt bijzonder. Nee, ze brouwen namelijk ook nog eens heerlijk bier. Ik ben zelf een grote fan van de Eindhovense DDIPA: De Flierefruiter. Dit bier is echt een must-try als je in de buurt bent. Het is vol van smaak en heeft een heerlijk fruitige afdronk.

    Maar Rabauw brouwt niet alleen dit ene bier, ze hebben een heleboel verschillende bieren in hun assortiment. Van blond tot stout en van IPA tot saison, ze hebben het allemaal. En wat ik ook super gaaf vind, is dat ze regelmatig samenwerken met andere brouwerijen om nog meer heerlijke bieren te creëren.

    Als je nog niet bekend bent met Rabauw Craft Beer, raad ik je aan om ze eens te bezoeken in hun taproom in Gemert of op Strijp-S in Eindhoven. Proef daar eens een paar van hun bieren en je zult zien dat ze écht iets bijzonders brouwen. En als je een echte beer-lover bent, is het Rabauw bierpakket natuurlijk een must-have!

    Dus als je op zoek bent naar een bierbrouwerij die niet alleen lekker bier brouwt, maar ook nog eens een sociaal hart heeft, dan is Rabauw Craft Beer echt de perfecte keuze. Ga ze eens bezoeken en proef zelf het verschil!

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Inhoud
    1.76 liter
    Aantal bieren in het pakket
    4 x 44cl blikken (in mooie geschenkverpakking)
    Bierstijlen
    Wit, tripel, blond & porter
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe. Ook mogelijk om in te pakken als cadeautje.

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    5 van 5
    Ik raad het bierpakket aan aan iedereen die op zoek is naar een cadeau
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »