Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Rabauw 3-pack cadeauverpakking

    15,50
    • Vanaf 60 euro gratis verzending
    • Werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis
    • Klantenbeoordeling ★★★★★ (9,2/10)
    • Goed verpakt: anti-breuk garantie

    Omschrijving

    Een mooie geschenkverpakking met 3 blikken Rabauw bier! 

    Stel je voor, het is verjaardag van je beste vriend, broer of vader en je wilt hen verrassen met een origineel en bijzonder cadeau. Het perfecte cadeau dat past bij elke gelegenheid is het Rabauw bierpakket van CraftOnly.nl in een prachtige cadeauverpakking. Dit bierpakket bevat 3 craftbieren van Rabauw Craft Beer, een brouwerij gevestigd op Strijp-S in Eindhoven.

    Rabauw is bekend om zijn unieke smaken en hoge kwaliteit bieren. Het pakket bevat verschillende soorten bieren, zodat er voor elk wat wils is. Of je nu een liefhebber bent van een stevig, hoppig bier of een zacht, fruitig bier, het Rabauw bierpakket heeft het allemaal. En omdat het bier afkomstig is van een lokale brouwerij, is het niet alleen lekker, maar steun je ook nog eens de lokale economie.

    Wat het Rabauw bierpakket nog bijzonderder maakt, is de prachtige cadeauverpakking. CraftOnly.nl weet hoe belangrijk het uiterlijk van een cadeau is en daarom wordt elk bierpakket met zorg ingepakt. Het pakket ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook nog eens makkelijk te transporteren, dus het is perfect voor een feestje of bijeenkomst.

    In plaats van een saai flesje wijn of een standaard cadeau, kies voor het Rabauw bierpakket in cadeauverpakking van CraftOnly.nl. Dit bierpakket zal zeker in de smaak vallen bij de ontvanger en het zal hen laten zien hoeveel je om hen geeft. Je kunt er zeker van zijn dat het Rabauw bierpakket een blijvende indruk zal achterlaten en nog lang zal worden gedeeld en genoten.

    Dus waar wacht je nog op? Bestel het Rabauw bierpakket in cadeauverpakking vandaag nog bij CraftOnly.nl en verras iemand met een uniek en lekker cadeau.

     

    Rabauw Craft Beer

    De RABAUW bieren worden gebrouwen door een bonte verzameling mensen: Rabauwers. Allemaal met een verhaal. Hier doet iedereen mee. Van een rugzak maken we een cv. Ongepolijst brouwen we tegen de stroom in. Stijgen we boven ons zelf uit. Proost!

    Blikje werpen in onze brouwerij in Eindhoven? Onze Rabauwers verzorgen graag rondleidingen en proeverijen. Reserveer meteen jouw plekje via Rabauw.org.

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Reviews

    4 van 5
    Review plaatsen
    4 van 5
    Het bierpakket inlaten pakken door Craftonly met een handgeschreven briefje erbij. Direct bij mijn broer laten leveren. Hij vond het super tof.
    3 van 5
    Bijzondere brouwerij, mooie blikken, snelle levering.
    Toon meer

    Recent bekeken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »