Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Stadsbrouwerij 013

  De bieren van Tilburgse bierbrouwerij Stadsbrouwerij 013. Echte bierliefhebbers kunnen terecht bij de Tilburgse bierbrouwerij Stadsbrouwerij 013, gelegen aan de Piushaven in Tilburg. Een eigen brouwerij, een proeflokaal en een eigen horecagelegenheid, deze magische plek heeft het allemaal in huis. Naast de specialisatie in bijzondere bieren eert z Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Helaas geen bieren gevonden...

  De bieren van Tilburgse bierbrouwerij Stadsbrouwerij 013.

  Echte bierliefhebbers kunnen terecht bij de Tilburgse bierbrouwerij Stadsbrouwerij 013, gelegen aan de Piushaven in Tilburg. Een eigen brouwerij, een proeflokaal en een eigen horecagelegenheid, deze magische plek heeft het allemaal in huis. Naast de specialisatie in bijzondere bieren eert zij ook de traditionele bieren. Laat jezelf verrassen!

   

  Een verrassend bierassortiment

  De Tilburgse bierbrouwerij Stadbrouwerij 013 heeft een interessant bieraanbod. Zij hebben maar liefst 20 verschillende taps, samengesteld vanuit eigen bieren en andere lokale bieren. Daarnaast schenken zij luxe bieren uit de fles, speciale gin-tonics en hoptails. Een hoptail is een cocktail gemengd met bier. Zoals gezegd is deze plek dus echt van alle markten thuis.

   

  Welke bieren kan je verwachten?

  Aan de Piushaven in Tilburg serveren ze biertjes tussen de 0,4% alcohol en de 10,5% alcohol. Binnen deze spanbreedte is er een divers pallet aan smaken. Zo is er blond bier, wit bier en bijzondere mengsels met bijvoorbeeld drop en chocola. Ook hebben deze bieren in de Tilburgse bierbrouwerij Stadbrouwerij 013 stuk voor stuk een bijzondere naam gekregen. Om maar een willekeurige greep te nemen: Mooi de klos, ’n Steekje los, Schering & inslag, Bokkige boom, Trappers Weizen, Lumunus, Zot Joke, Op Den Ophef, Stof te nadenken, Tot op ’t bot, Piuspils en de Blonde boei. Als deze namen je niet meer bij blijven…

   

  Staat er nog meer op de drankenkaart?

  Uiteraard! De Tilburgse bierbrouwerij Stadsbrouwerij 013 staat bekend om haar bieren, maar heeft nog veel meer te bieden. Zo staat op de drankenkaart ook luxe koffie en verschillende theetjes. Wellicht fijn als afzakkertje of als afwisseling tussen de biertjes door. Ook de wijnliefhebber kan hier terecht. Deze locatie is daarom ook geschikt als uitje voor een groter gezelschap. Het zal niet snel voorkomen dat iemand er kan niet genieten. Natuurlijk nog los van de gezelligheid waar deze Stadsbrouwerij 013 om bekend staat.

   

  Het kan natuurlijk niet ontbreken: een lekker hapje eten

  Niets is zo lekker als een hapje eten bij het nuttigen van alcoholische drankjes. Zo kan je extra lang genieten van de drankjes, ook de drankjes met een hoger alcoholpercentage. Naast dat praktische voordeel hebben de gerechten ook daadwerkelijk meerwaarde in de smaak. De gerechten zijn zorgvuldig uitgekozen om de juiste balans te creëren. Daarnaast worden de gerechten met liefde bereid en met passie bediend. Met een gerust hart kan jij jezelf de hele avond overgeven aan het kundige personeel.

   

  Enthousiast geworden? Reserveer dan nu!

  Reserveer ook jouw plekje om dit genot te komen proeven tijdens de Tilburgse bierproeverij. Er zijn verschillende locaties waar dit mogelijk is: Albatros het schip, het restaurant bij de brouwerij en het proeflokaal. Ook is er een overdekt terras bij de Albatros. Je kan gemakkelijk en snel online reserveren. Wil je op dezelfde dag reserveren? Dan is het goed om even te bellen. Bezoekjes kunnen veilig worden ingericht met voldoende afstand ten opzichte van andere gasten. Boek nu bij de Tilburgse bierbrouwerij Stadsbrouwerij 013!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »