Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Marney Beer

  Het idee voor de smaken van de biertjes is ontstaan op het strand. We hadden een feestje op het strand tijdens een fantastische zomerdag. Het feest werd gegeven bij een surfstrandtent wat de sfeer zeker ten goede kwam. Om het gevoel compleet te maken was er ook een bierstandje die surfbier verkocht, dat was gelukt maar toch misten we nog iets. Daar Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Helaas geen bieren gevonden...

  Het idee voor de smaken van de biertjes is ontstaan op het strand. We hadden een feestje op het strand tijdens een fantastische zomerdag. Het feest werd gegeven bij een surfstrandtent wat de sfeer zeker ten goede kwam. Om het gevoel compleet te maken was er ook een bierstandje die surfbier verkocht, dat was gelukt maar toch misten we nog iets. Daar op dat moment viel alles voor ons op zijn plek. Wij willen bier maken met een echt beach gevoel. Natuurlijk met de ultieme smaakbeleving om bij ieder biertje dát zomerse gevoel te creëren!

  We hebben 2 smaken gemaakt die perfect passen bij wat we wilden bereiken, namelijk het biertje dat je in de winter aan de zomer doet denken door het frisse karakter en tijdens een zomerdag extra goed tot zijn recht komt, door de smaak en door de soepele drinkbaarheid. We hebben een ‘Licht Blondje’ en een fruitige ‘IPA’ op de markt gebracht. We vinden het jammer dat als we 3 blond biertjes hebben gedronken in slaap vallen in onze strandstoel, vandaar hebben we ‘m maar 4.8% gemaakt en lekker fris gehouden. Met de IPA hebben we lekker fruitige tonen gegeven om zo een zomers gevoel te geven en te benadrukken.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »