Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Brewdog

  De craftbeer revolutie van BrewDog! BrewDog heeft met hun ruime assortiment aan speciaalbieren de biermarkt op zijn kop gezet. In 2007 is deze beroemde brouwerij opgericht door Martin en James in Aberdeen. Ze waren helemaal klaar met de gewoon pils en begonnen met kleine partijen bier te brouwen. Toen ze in 2009 het sterkste bier ooit maakten zorg Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Helaas geen bieren gevonden...

  De craftbeer revolutie van BrewDog!

  BrewDog heeft met hun ruime assortiment aan speciaalbieren de biermarkt op zijn kop gezet. In 2007 is deze beroemde brouwerij opgericht door Martin en James in Aberdeen. Ze waren helemaal klaar met de gewoon pils en begonnen met kleine partijen bier te brouwen. Toen ze in 2009 het sterkste bier ooit maakten zorgde de media aandacht ervoor dat ze in een keer in populariteit stegen. In de jaren sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste bierbrouwers met verschillende bars over de hele wereld en zelfs een BrewDog hotel.

   

  Duurzaamheid en liefdadigheid

  In 2017, tien jaar na de oprichting van Brewdog, startte ze de Unicorn fund. Hiermee beloofde Brewdog om elk jaar 20% van hun inkomsten weg te geven. Tien procent gaat naar hun team en de andere 10 procent wordt aan liefdadigheidsinstellingen gegeven. In het turbulente jaar 2020 kondigde BrewDog aan dat ze als allereerste brouwerij van de wereld koolstof negatief waren geworden. Daarnaast hebben ze tijdens de pandemie hun brouwerijen gebruikt om een half miljoen flessen ontsmettingsalcohol voor de handen te maken en gedoneerd aan de NHS in het Verenigd Koninkrijk.

   

  Bieren

  Inmiddels heeft Brewdog 14 verschillende bieren in het assortiment: Tony’s Hopolony, ALD IPA, Punk IPA, Elvis Juice, Nanny State, Clockwork Tangerine, Dead Pony Club, Hazy Jane, Punk AF, Hello My Name Is Lieke, Vagabond Pale Ale, Bauble Head, Indie Pale Ale en Choco Libre. Zoals je kunt zien bestaat hun assortiment vooral uit IPA’s en Pale Ale’s. De huidige populariteit van IPA’s is ook zeker wel begonnen met Brew Dog's beroemde Punk IPA. Naast bier in fles verkoopt Brewdog ook veel van hun biertjes in blik, wat ook een steeds populairder fenomeen is op het gebied van speciaal bieren. Daarbij zijn al hun bierrecepten gratis te verkrijgen voor thuisbrouwers omdat ze geloven in transparantie.

   

  Hard Seltzer

  Tegenwoordig brouwt BrewDog niet meer alleen speciaalbieren maar hebben ze hun assortiment ook uitgebreid naar hard seltzers. Deze zijn nu te verkrijgen in twee verschillende smaken: Crushed Black Cherry en White Peach and Mango.

   

  BrewDog Blueprint

  Brewdog wilt graag de hele wereld enthousiast maken voor het maken van bier. Daarom hebben ze dus al hun bierrecepten gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen die het bier thuis zelf wilt proberen te maken. Met hun blueprint maken ze hun hele bedrijfsmodel openbaar omdat ze een zo transparant mogelijk bedrijf willen zijn. Ook geven ze veel mogelijkheden voor investeerders en hebben ze inmiddels 96.000 zogeheten Equity Punks aandelen verkocht van hun bedrijf. Kortom Brewdog is een radicaal bedrijf dat het even helemaal anders doet dan de andere bier bedrijven. Een frisse wind.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »