Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters
    Rik - Maandag 19 November 2022

    Nieuwe trend: De alcoholvrije bier adventskalender

    De 0.0 alcoholvrije bier adventskalender is een nieuwe trend in Nederland. Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen alcohol te drinken, of om helemaal geen alcohol te drinken tijdens de feestdagen. Daarom is er nu ook een adventskalender verkrijgbaar dat alcoholvrij is. In deze blogpost vertellen we je alles over deze nieuwe trend. Op deze manier kun je ook gezellig met je vrienden en familie genieten van de feestdagen, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op smaak of sfeer.

     

    Waarom de 0.0 alcoholvrije adventskalender populair is

    In de eerste plaats is de 0.0 alcoholvrije adventskalender populair omdat het een gezonde optie is. Alcohol is niet goed voor je gezondheid en kan allerlei negatieve effecten hebben op je lichaam. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om minder of geen alcohol te drinken. Ook is deze adventskalender populair omdat je er nog steeds lekker mee kunt genieten van de feestdagen, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op smaak of sfeer. De adventskalenders zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken en soorten. Zo kun je er altijd eentje vinden die bij jouw smaak past. En tot slot is de alcoholvrije adventskalender ook gewoon leuk om te geven of te krijgen. Het is een origineel cadeau dat steeds meer mensen aan hun vrienden en familie geven tijdens de feestdagen.

     

    Voor wie is deze adventskalender geschikt?

    Er zijn verschillende doelgroepen die kunnen profiteren van deze adventskalender. In de eerste plaats is hij natuurlijk geschikt voor mensen die minder of geen alcohol willen drinken. Maar ook mensen die gewoon lekker willen genieten van de feestdagen kunnen genieten hiervan. En tot slot is dit alcoholvrije bierpakket ook geschikt voor mensen die graag een origineel cadeau willen geven tijdens de feestdagen.

     

    In welke plekken is deze adventskalender beschikbaar?

    Er zijn verschillende plekken waar je deze adventskalender kunt kopen. Zo zijn er verschillende winkels die deze adventskalenders verkopen, maar je kunt ze ook online bestellen. Op internet vind je allerlei verschillende aanbieders van deze bier adventskalenders, dus je kunt altijd wel een goede deal vinden.

     

    Tips bij het kopen van een alcoholvrije adventskalender

    Wil jij zeker weten dat je een goede deal scoort op een alcoholvrije adventskalender? Dan hebben wij hieronder een aantal tips voor je. Kijk als eerste altijd even rond voordat je iets koopt. Er zijn namelijk verschillende aanbieders van deze adventskalenders, dus je kunt altijd wel een goede deal vinden. Vergelijk ook de prijzen van verschillende aanbieders. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je adventskalender. Wil jij ook na de feestdagen genieten van je adventskalender? Koop dan een hervulbare adventskalender. Zo kun je deze elk jaar weer gebruiken en hoef je niet iedere keer opnieuw een nieuwe aan te schaffen. Daardoor doe je ook het milieu nog een mooi gunst. Al met al is de 0.0 alcoholvrije adventskalender dus een trend die steeds populairder wordt in Nederland. Wil jij ook gezond en verantwoord genieten van de feestdagen? Dan is dit cadeau perfect voor jou.

     

    De (alcoholvrije) Craft Only Beer Adventure bestellen?

    Craft Only heeft 's Wereld eerste alcoholvrije bier adventskalender met zorg samengesteld, deze is vanaf 1 november t/m december te bestellen via onderstaande link:

     

    Zorg dat je deze tijdig besteld, want we hebben van beide pakketten slechts een beperkte oplage. Alvast een hele fijne decembermaand gewenst :)

    Bier nieuwtjes

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »