Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters
  Joyce - Dinsdag 3 December 2021

  Kom naar het online CraftOnly Café!

  Je was er helemaal klaar voor: de foute kersttrui was van zolder gehaald, de afspraken met de locatie over de catering in kannen en kruiken en al je collega's vrijgepland voor de jaarlijkse kerstborrel. Vorig jaar ging deze al niet door, dus dit jaar gingen jullie het er dubbel en dwars van nemen! Maar, helaas - niets is minder waar. Iets met Hugo en Mark, een gebarentolk en de zoveelste lockdown die wordt afgekondigd: de kerstborrel/eindejaarsbijeekomst/personeelsfeest is in het water gevallen. Wat nu?!

   

  Wij organiseren het CraftOnly Café! Met een groep van 20 man kun je bij ons terecht en we nemen jullie mee in de wereld van craft bier door een super originele online bierproeverij voor jullie te organiseren. Je kunt kiezen tussen een proeverij met 4 of 6 verschillende craft bieren van onafhankelijke bierbrouwerijen.

   

  joris craftonly cafe

  Wat krijg je precies?

  ✔ online proeverij

  ✔ 4 verschillende bieren

  ✔ bierglas

  ✔ het gezellige biercafé gevoel

   

  Optioneel

  ✔ 2 extra bieren (+ €6,- p.p) online biercafe

  ✔ overheerlijke hapjes (+ €10 p.p.)

  ✔ alcoholvrij pakket (€16,50 p.p.)

  ✔ wijnpakket (€16,50 p.p.)

   

  Prijzen

  De online proeverij kost €22,50 (excl. btw) per persoon. Verzendkosten zijn €5,95 (excl. btw) per pakket maar kunnen ook worden afgehaald in Gemert of Eindhoven. Vanaf 20 personen.  

  Wil jij een geheel georganiseerde bierproeverij voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op door een email te sturen naar [email protected] wij nemen spoedig contact met je op.

   

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Of bel 085-0026206

  Bier nieuwtjes

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »