Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters
  Joyce - Dinsdag 2 December 2021

  Online Rabauw bierproeverij voor bedrijven

  Ben je op zoek naar een leuke invulling voor een online bedrijfsborrel? Of zijn de plannen voor de kerstbijeenkomst in het water gevallen door de coronamaatregelen? Wij kunnen op maat online livestream bierproeverijen verzorgen. Samen met een bierspecialist nemen we jullie mee in de wereld van craft bier en verzorgen we een gezellige teambuildingsactiviteit. Wij leveren het bier af op het adres van de deelnemers en samen maken we er een mooie (na)middag of avond van. 

   

  Voor meer informatie of bijzondere omstandigheden waar we rekening mee kunnen houden: mail naar [email protected] en samen kijken we naar de mogelijkheden. 

   

  Rabauw online proeverij

  De brouwer of bierexpert neemt je mee in de wereld van Rabauw. Aan de hand van 3 of 5 bieren leer je de verschillende smaken van Rabauw kennen èn proeven als een echte professional. Samen met de Rabauwers krijg je een kijkje in de brouwerij en wordt haarfijn uitgelegd hoe dat lekkere biertje dat voor je staat tot stand komt. Ook blijft geen indianenverhaal uit de geschiedenis een geheim, want er zal uitgebreid in worden gegaan op de rijke historie van bier! 

   

  De setting is in de brouwerij/brewpub van Rabauw Craft Beer, die onlangs in Eindhoven een superhippe hotspot hebben geopend maar helaas vanwege coronamaatregelen niet volle gas open mogen. Steun deze kleine en sociale ondernemer dus met een online bezoekje. Mocht je collega's hebben die (nog) niet zo dol zijn op bier of liever geen alcohol drinken: we bieden ook alternatieve pakketjes aan zodat het een activiteit is die geschikt is voor iedereen! 

   

  Wat krijg je precies? henk sfeerfoto

  ✔ online proeverij 

  ✔ 3 verschillende bieren

  ✔ proefglas

  ✔ het Rabauw brewpub-gevoel

   

  Optioneel rabauw bieren online proeverij

  ✔ 2 extra bieren (+ €6,- p.p)

  ✔ overheerlijke hapjes (+ €10 p.p.)

  ✔ alcoholvrij pakket (€16,50 p.p.)

  ✔ wijnpakket (€16,50 p.p.)

   

  Prijzen

  De online proeverij kost €22,50 (excl. btw) per persoon. Verzendkosten zijn €5,95 (excl. btw) per pakket maar kunnen ook worden afgehaald in Gemert of Eindhoven. Vanaf 20 personen.  

   

  Bier nieuwtjes

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »