Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Bieren ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerijen
    • Voordelig bierpakket
    • Leuk voor een bierproeverij thuis

    Omschrijving

    Wauw, wil je iemand echt verrassen met een biercadeau? Dan is het Bird Brewery bierpakket in een cadeauverpakking bij CraftOnly.nl dé oplossing! Hiermee geef je niet zomaar een biertje, maar een uniek assortiment van de allerlekkerste bieren van Bird Brewery uit Diemen.

    Heb je al eens gehoord van House of Bird? Dit is het proeflokaal van Bird Brewery en hier kan je genieten van de bieren die zij brouwen. Maar het mooie is, met het Bird Brewery bierpakket krijgt de gelukkige cadeauontvanger dit proefmoment gewoon thuis! Dankzij de verrassende en stijlvolle cadeauverpakking van CraftOnly.nl is het een echte blikvanger.

    Bird Brewery brouwt bieren met de meest aparte namen, zoals Nog Eendje en Non Alk. Al deze bieren zijn met zorg gemaakt en hebben een unieke smaak. Bovendien is het ook nog eens een brouwerij met verantwoordelijkheid, want ze zetten zich in voor het milieu door gebruik te maken van hernieuwbare energie en restproducten uit de voedingsindustrie.

    En alsof dat nog niet genoeg is, houdt Bird Brewery jaarlijks het bierfestival in het Diemerbos. Hier kun je proeven, genieten en kennismaken met de brouwers en hun verhalen. Een cadeau geven in de vorm van het Bird Brewery bierpakket is dus niet alleen een verrassend en lekker cadeau, maar ook een verantwoorde keuze.

    Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog het Bird Brewery bierpakket bij CraftOnly.nl en geef een onvergetelijk cadeau!

    Bird Brewery

    Hey, heb je wel eens gehoord van de bierbrouwerij Bird Brewery uit Diemen? Deze unieke brouwerij is gelegen in het prachtige Diemerbos en biedt een bijzondere ervaring aan bierliefhebbers.

    Bij Bird Brewery staan ze bekend om hun hoogwaardige bieren en het unieke proeflokaal, House of Beer. Dit is een echt vogelhuisje waar je heerlijk kunt proeven en genieten van verschillende bieren. En laten we het nou hebben over het meest populaire biertje van Bird Brewery, Nog Eendje. Dit is een fris en toegankelijk biertje, perfect voor de zomer of een gezellige borrel.

    Maar het proeflokaal is niet het enige waar Bird Brewery om bekend staat, ze organiseren ook regelmatig evenementen en bierfestivals. Hierdoor kun je nog meer kennis maken met hun bieren en de brouwerij zelf.

    Al met al, als je op zoek bent naar een unieke bierbrouwerij met topkwaliteit bieren, dan is Bird Brewery de perfecte keuze voor jou. Dus, waar wacht je nog op? Bezoek het House of Beer en ontdek het Nog Eendje biertje!

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Inhoud
    1.32 liter
    Aantal bieren in het pakket
    4
    Bierstijlen
    Session IPA, Funky Blond, IPA & Seizoensbier
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe. Ook mogelijk om in te pakken als cadeautje.

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    5 van 5
    Het bierpakket was precies wat ik zocht en het was een geweldig cadeau voor mijn vriend.

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »