Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

  Bierproeverijen voor thuis

  Zelf een bierproeverij organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij hebben namelijk een aantal hele mooie pakketten samengesteld en als je deze 6 stappen doorloopt, organiseer jij een perfect geslaagde bierproeverij bij je thuis! Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Helaas geen bieren gevonden...

  Verzamel je gezelschap

  Als eerste is gezelschap een belangrijke factor voor een geslaagde bierproeverij. Dus trommel een mooie groepje vrienden, familie, collega’s etc. op, om samen nieuwe bieren te ontdekken.

  Bepaal de bierstijl

  Daarnaast is het ook belangrijk welke bieren je wilt proeven. Wij hebben 5 pakketten samengesteld met verschillende thema’s. Zo kan je goed de verschillen proeven binnen een bierstijl of juist de verschillen proeven tussen de diverse bierstijlen. Voor de gevorderde proever raden we een proeverij binnen een stijl aan: zo kun jij de subtiele verschillen tussen deze bieren ontdekken en ervaren.

  Kies de juiste glazen

  Bij een bierproeverij wordt er gebruik gemaakt van een klein glas. Zo kun je met 1 fles bier, 2 proefglazen vullen. Het type glas doet veel met de geur en smaak van het bier. Spoel de glazen dus na het proeven goed om met koud water, voordat je het nieuwe bier inschenkt. Let op: stop ze absoluut niet in de vaatwasmachine.

  Wij hebben het perfecte bier proefglas voor je geselecteerd: deze kun je bij je pakket bijbestellen.

  Bepaal de volgorde van je bieren

  Bij een bierproeverij bouw je het alcoholpercentage en smaakintensiteit op. Begin dus met het laagste alcoholpercentage en de laagste smaakintensiteit. Eindig met het hoogste alcoholpercentage en smaakintensiteit. Bij onze pakketten zorgen wij voor een lijst met alle bieren in de juiste volgorde.

  Eten en drinken tussendoor

  Het is belangrijk om bij een bierproeverij na ieder bier je smaak te neutraliseren. Water helpt daarbij. Daarnaast helpt droge toast er ook bij om je smaak te neutraliseren. Proeven voor de gevorderde? Als je bij ons besteld ontvang je bij elk bier een bier-spijs combinatie: een suggestie voor een bijpassend hapje.

  Notities

  Over elk bier is zoveel te zeggen en na het proeven van een aantal bieren is het niet altijd makkelijk om alles te onthouden. Daarom ontvang jij bij elk bier een officieel proefformulier zoals gebruikt wordt door ervaren biersommeliers. Op dit formulier maak je jouw aantekening en proefnotities. Naast jouw eigen notities, zorgen wij ook voor een overzicht met smaakkenmerken van alle proefbieren. Zodat jij jouw bevindingen kunt vergelijken met het smaakprofiel zoals de brouwer zelf het heeft omschreven.

  Als je al deze stappen doorloopt, zorg jij gegarandeerd voor een perfecte bierproeverij met vrienden, familie of collega’s. Proost!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »