Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Bieren ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerijen
    • Voordelig bierpakket
    • Leuk voor een bierproeverij thuis

    Omschrijving

    Vaderdag, een beste moment van het jaar om je vader eens goed te verrassen. 

    Waarom moet je kiezen voor het Vaderdag bierpakket van CraftOnly.nl? Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor je vader, dan is dit het perfecte pakket. Het bevat namelijk enkele van de allerbeste craftbieren, die hij vast en zeker zal waarderen.

    Een van de beste dingen aan dit Vaderdag bierpakket is dat je er een gratis handgeschreven kaartje aan kunt toevoegen. Hierdoor kun je nog iets persoonlijkers toevoegen aan het cadeau en je vader laten weten hoeveel je om hem geeft. Het is een leuke en unieke manier om hem te verrassen.

    Maar wat nog belangrijker is, is de inhoud van het bierpakket zelf. Alle bieren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een unieke smaak die je nergens anders vindt. Je vader zal versteld staan van de verschillende smaken en aroma's en hij zal vast en zeker vol lof zijn over het cadeau.

    Dus, waarom zou je nog langer wachten? Kies nu voor het Vaderdag bierpakket van CraftOnly.nl en geef je vader een cadeau dat hij nog lang zal blijven onthouden. Het is het perfecte cadeau voor een echte bierliefhebber, dus waar wacht je nog op? Bestel het nu en verras je vader met een cadeau waar hij écht blij mee zal zijn!

    Bier is het beste cadeau voor Vaderdag

    Elk jaar een origineel cadeau verzinnen voor Vaderdag is geen eenvoudige klus. Helemaal omdat vaders zelf vaak helemaal geen idee hebben wat voor cadeau ze zouden willen krijgen. Met bier kun je iedere keer weer origineel zijn. Er zijn oneindig veel smaken om te ontdekken. Vrouwen beginnen steeds meer bier te drinken. Maar je ziet toch vooral dat mannen verzot zijn op bier. De kans is dus groot dat jouw vader een heerlijk biertje ook wel kan waarderen. Met speciaalbieren zijn de mogelijkheden eindeloos. Je loopt dus niet de kans dat je je vader voor zijn verjaardag, kerst en Vaderdag hetzelfde cadeau geeft. Tenminste als je het bier koopt bij een echte speciaalzaak, zoals Craft Only. Hier worden de beste ambachtelijke biertjes van over de hele wereld voor je verzameld. En dat levert telkens weer een mooi, origineel en vooral erg lekker cadeau op.

    Een speciaal Vaderdag Bierpakket

    Als je zelfs niet zo'n bierkenner bent, dan vind je het misschien lastig om de juiste biertjes uit te kiezen. Helemaal als je niet zeker weet van welke speciaalbieren je vader houdt. Gelukkig is er het Vaderdag Bierpakket. Hier in zijn een aantal heerlijke biertjes verzameld. Dit zijn uiteenlopende smaken van ambachtelijke bieren. Allerlei stijlen kunnen hier uitgeprobeerd worden. Er is dus een dikke kans dat je vader zijn nieuwe favoriete biertje zal vinden.

    Happy Beerday op Vaderdag 2023

    Op Vaderdag verdienen vaders het om zorgeloos te genieten. En er is geen betere manier om dat te doen met een heerlijk craftbiertje in de hand. Met het Vaderdag pakket van Craft Only gaat dat zeker lukken. Vaderdag 2022 zal zonder twijfel een weergaloos succes worden.

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Inhoud
    2.64 liter
    Aantal bieren in het pakket
    8 of 12
    Bierstijlen
    Craftbieren
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    5 van 5
    Dit gaat die ouwe van ons wel kunnen waarderen. Goede mix van stijlen, proost CO!
    4 van 5
    Geleverd in een stevige verzenddoos.
    Toon meer

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »