Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Bieren ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerijen
    • Voordelig bierpakket
    • Leuk voor een bierproeverij thuis

    Omschrijving

    Hee! Ben jij op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor een speciaal iemand? Iemand die dol is op bier en altijd op zoek is naar nieuwe smaken? Dan heb ik goed nieuws voor je! CraftOnly.nl biedt een bierpakket cadeau aan dat je verzekert van een geslaagd cadeau maakt!

    Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, Abraham, Valentijn, nieuwe baan of de opening van een nieuwe zaak, het bierpakket cadeau van CraftOnly.nl is altijd een goede keuze. Geef de man of vrouw van je leven een cadeau dat hij echt zal waarderen.

    Met het bierpakket cadeau zit je altijd goed. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten pakketten, zodat je zeker weet dat er iets bij zit dat bij de ontvanger past. En het allerleukste, elke verrassing bierfles is speciaal geselecteerd uit de craft beer collectie. Dit betekent dat de ontvanger niet alleen een cadeau krijgt, maar ook nog eens nieuwe bieren kan ontdekken!

    Kortom, als je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau voor een speciaal iemand, dan is het bierpakket cadeau van CraftOnly.nl een uitstekende keuze. Laat je verrassen door de diverse bieren en geef een cadeau dat echt gewaardeerd wordt! Bestel snel en laat de feestvreugde beginnen!

    Een bierpakket is een geweldig cadeau

    Er is eigenlijk geen slecht moment om iemand een bierpakket cadeau te geven. En daar kunnen verschillende redenen voor zijn. De meest voor de hand liggend is natuurlijk dat de ontvanger van het cadeau een ontzettende bierliefhebber is. Maar het kan ook zijn dat je net een paar nieuwe biertjes hebt ontdekt die je een goede vriend ook wilt laten proeven. Er zijn ook mooie pakketten voor de beginnende bierdrinker. Die zijn vooraf samengesteld. Het doel van deze pakketten is om de drinker met zo veel mogelijk smaken kennis te laten maken. In een pakket zitten een aantal mooie bieren. Deze zijn allemaal op ambachtelijke wijze gebrouwen en hebben een unieke smaak. Met een pakket kom je direct te weten wat de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld een dubbel, een tripel en een blond biertje. Je kunt dan later zelf gaan ontdekken hoe veel verschillende brouwerijen een exemplaar van elk soort maken.

    Een goed cadeau voor elke gelegenheid

    Het maakt niet uit of het Moederdag, Vaderdag of Sinterklaas is. Een bierpakket cadeau geven is eigenlijk altijd een goed idee. Als je partner een bourgondische bierdrinker is, dan is het een mooi relatiegeschenk. Een Craftbier pakket is gemaakt om van te genieten. En de beste momenten deel je het beste met anderen.

    Een bierpakket is een feestelijk cadeau

    Bierpakketten zijn bij Craft Only zeer regelmatig in de aanbieding. Bovendien zitten er vaak specials met glas bij. Want je biertje smaakt nog lekkerder wanneer je hem uit een officieel glas drinkt. Bovendien kun je een bierpakket zonder problemen thuis laten bezorgen. Wanneer je het pakket rechtstreeks naar de ontvanger wilt sturen, dan kan er voor een bijpassende cadeauverpakking worden gezorgd. Voor een overheerlijk bierpakket voor een lage prijs moet je bij Craft Only zijn.

    We werken samen met kleine craft brouwerijen, waardoor het lastig is om altijd alle bieren op voorraad te hebben. We doen ons best! Maar het kan weleens voorkomen dat de samenstelling iets afwijkt. Wanneer een bier vervangen wordt, zorgen we voor een minstens zo mooi alternatief :)

    Bierpakket cadeau

    Het perfecte verjaardagscadeau!

    Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de verjaardag van je broer of vader? Of misschien wil je hen verrassen met iets speciaals bij de geboorte van hun kind, bij de nieuwe baan of bij de opening van hun nieuwe zaak? Wanneer je op zoek bent naar iets unieks en echt waardevols, dan is het 'bierpakket cadeau' van CraftOnly.nl precies wat je nodig hebt.

    Als je denkt aan bier, dan denk je waarschijnlijk aan een standaard biertje, zoals je die vaak in de supermarkt koopt. Maar dat is niet het geval bij het bierpakket cadeau van CraftOnly.nl. Hier bieden we namelijk een selectie van de beste craft bieren die je in deze vorm nergens anders zult vinden.

    Het cadeau pakket bestaat uit een verrassende mix van verschillende bieren, waaronder misschien wel bieren die je nog nooit eerder hebt geproefd. Het is namelijk een limited edition bierpakket, wat betekent dat je niet snel nog eens tegen dit soort bieren aan zult lopen. Hierdoor maak je niet alleen iemand blij met een bijzonder cadeau, maar leer je hen ook kennen aan nieuwe en opwindende bieren.

    Het bierpakket cadeau van CraftOnly.nl is ook een uitstekende optie voor mannen die dol zijn op bier. Of je nu een verjaardag, Abraham of Valentijn viert, het is altijd leuk om te weten dat je een bierliefhebber verrast. En als dat nog niet overtuigend genoeg is, het is natuurlijk ook nog eens een praktische keuze, aangezien je het pakket gewoon online kunt bestellen en laten bezorgen.

    Kortom, als je op zoek bent naar een origineel en waardevol cadeau voor bijvoorbeeld de verjaardag van je broer of vader, dan is het 'bierpakket cadeau' van CraftOnly.nl absoluut de way to go. Geef iemand niet alleen een biertje, maar een unieke en memorabele ervaring!

    Zijn er nog vragen?

    Als ik meerdere bierpakketten bestel, worden deze dan apart verzonden?   

     

    Superleuk dat je meerdere bierpakketten wil bestellen! We streven er altijd naar om deze met 100% breukvrij-garantie en zo duurzaam mogelijk naar je te verzenden. Daarom kiezen we er niet voor om de pakketten los van elkaar te versturen. Wil je dit liever toch wel? Plaats dan meerdere orders om de bierpakketten van elkaar te scheiden.

     

    Wat als mijn bierpakket onderweg kapot gaat??  

     

    Alhoewel we met GZ (Grote Zorgvuldigheid) de bierpakketten inpakken, kan het weleens voorkomen dat een pakket kapot gaat. Stuur een mailtje naar [email protected] en we maken het goed met je!

     

    Hoe weet ik zeker dat de bieren heelhuids aankomen?  

     

    We hebben inmiddels al heel wat jaartjes ervaring opgedaan met het verpakken en verzenden van flesjes bier en geven je daarom op 100% anti-breukgarantie. We hebben dit jaar de bier adventskalender zó stevig gemaakt dat hij zelfs de meest chagrijnige pakketjesbezorger gaat overleven.

     

    Kan ik het bierpakket cadeau geven?   

     

    Als jij de meest begeerde man of vrouw van het feest wil zijn, zeker! Wie wordt er nou niet blij van een bierpakket cadeau? We stoppen er een handgeschreven briefje bij met jouw boodschap. Je hoeft letterlijk niks meer te doen! .

     

    Kan ik een persoonlijk bericht meesturen?  

     

    Jazeker! De persoonlijke boodschap wordt handgeschreven en kun je invullen in de allerlaatste stap van het afrekenproces.

     

    Wat zit er in het bierpakket?  

     

    Dat hangt af van het type pakket. Op de productpagina’s staan productfoto’s en video’s van wat er in de pakketten zit.

     

    Kan ik ook zakelijk een bierpakket bestellen?  

     

    Jazeker, ga hiervoor naar de pagina ‘Zakelijk’. Meer dan 10 pakketten verzenden naar 10 verschillende adressen? Mail ons op [email protected] en we gaan je zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.

     

    Kan ik ook een bierpakket laten bezorgen?  

     

    Ja hoor! Bestel voor 16.00 uur en DPD bezorgt het de volgende dag bij jou thuis. Bier drinken was nog nooit zo makkelijk.

     

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Aantal bieren in het pakket
    8, 12 of 16
    Bierstijlen
    O.a. blond, tripel, dubbel & amber
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    5 van 5
    Chapeau voor de selectie bieren!

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »