Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Samengesteld door echte brouwers
    • Topkwaliteit ingrediënten (geen extracten!)
    • Goede basisrecepten die altijd lukken
    • Inspiratie om het recept naar eigen hand te zetten
    • Superduidelijke handleiding
    • Je kunt het bier niet meteen opdrinken

    Omschrijving

    Zelf bier brouwen: maak je eigen lievelingsbier

    Heb jij altijd al eens je eigen bier willen brouwen? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Met ons bierbrouw pakket premium maak jij in een handomdraai jouw nieuwe favoriete biertje. Met onze stap-voor-stap handleiding en topkwaliteit ingrediënten en accessoires heb je meteen alles wat je nodig hebt in huis om een perfect biertje te brouwen. Het enige wat je nog hoeft te doen is te kiezen welke stijl je gaat maken en wat potten en pannen verzamelen. En, na een tijdje heb je maar liefst 5 liter bier om te delen met je vrienden en familie. Of om lekker zelf van te genieten natuurlijk.

    Thuis bier brouwen

    Bierbrouw pakket: type 'Premium' 

    We hebben verschillende type bierbrouw pakketten in ons assortiment. Zo verkopen we ons bierbrouw pakket premium tegen een hele aantrekkelijke prijs. In dit bierbrouw pakket zitten de volgende onderdelen

    ✅ Mout✅ Hydrometer
    ✅ Hop✅ Maatglas
    ✅ Gist✅ Thermometer
    ✅ Vergistingsemmer✅ 14 x flesjes + kroonkurken
    ✅ Kraantje✅ 1 x Kroonkurkapparaat
    ✅ Waterslot✅ Handleiding & Recept
    ✅ Desinfectiemiddel✅ Recept voor bostelbrood 

    Let op: dit uitpak filmpje is van onze luxe variant

    Het bierbrouw pakket premium voor de echte bierliefhebber

    Met het bierbrouw pakket kun je in je eigen woning gemakkelijk je eigen bier brouwen. Voor de echte bierliefhebber is het leuk om zelf je eigen bieren te brouwen. Het brouwen van je eigen bier geeft je veel controle over het proces. Een biertje kan op verschillende manieren gebrouwd worden. De verschillende manieren en ingrediënten die worden gebruikt hebben veel invloed op de smaak van het biertje. Door zelf het proces in handen te nemen, kun je ervoor zorgen dat een biertje precies smaakt als jij het wilt hebben. Het brouwen van bier is leuk en je zult daardoor veel van het proces leren. Met dit pakket kun je alleen of samen met je vrienden je eigen bier brouwen en opdrinken.

    Bierbrouw pakket premium inhoud

    Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om een heerlijk biertje te brouwen. Niet alleen dit, maar je ontvangt ook alle middelen waarmee je het bier op een goede manier kunt opslaan. Ten eerste zitten er natuurlijk de ingrediënten in die nodig zijn om het bier te brouwen. Deze ingrediënten zijn hop, gist en mout. Veel pakketten maken gebruik van een goedkoper extract voor het maken van bier. In dit pakket vind je de echte ingrediënten die worden gebruikt voor het brouwen van bier. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het bier overheerlijk zal smaken. Voor het brouwen van een bier zijn er ook een aantal middelen beschikbaar gesteld. Zo is er een vergistingsemmer, kraantje, waterslot, desinfectiemiddel, hydrometer, thermometer en maatglas. Met deze middelen wordt het mogelijk gemaakt om precies het meegeleverde recept te volgen. Ten slotte zitten er middelen in waarmee je het bier kunt opslaan. Zo kun je in dit pakket 14 flesjes met kroonkurken vinden. De kroonkurken kunnen op de flessen gezet worden door middel van het meegeleverde kroonkurk apparaat.

    bier brouw pakket

    Het recept volgen

    In het bierbrouw pakket zul je ook een handleiding en recept vinden voor het brouwen van het bier. Het recept is gemaakt door echte bierbrouwers. Hierdoor ben je verzekerd van een overheerlijk biertje wanneer je goed het recept volgt. Er wordt stap voor stap verteld wat er precies moet gebeuren om het bier te brouwen. De instructies zijn erg simpel weergegeven waardoor het makkelijk te volgen is. Het is belangrijk dat de instructies goed worden opgevolgd. Doe je dit niet, dan kan het brouwsel namelijk mislukken. Wanneer je wat meer ervaring hebt met het brouwen van bier, kun je natuurlijk ook je eigen recept volgen. Het voordeel van zelf bier brouwen is natuurlijk dat je zelf het hele proces in handen hebt. Je kunt daardoor dus ingrediënten of handelingen toevoegen om het bier extra lekker te maken. Heb je wat minder ervaring, dan kun je natuurlijk gewoon het recept volgen. Het recept is gemaakt door experts waardoor het gegarandeerd heerlijk zal zijn.

    Soorten pakketten

    Er zij verschillende soorten pakketten die je kunt nemen. Een bier kan namelijk op verschillende manieren gebrouwen worden. Daardoor komt de pakketten in meerdere versies zodat je jouw favoriete soort bier kan brouwen. Zo kun je kiezen uit een bierbrouw pakket voor blond, tripel, porter, weizen en IPA bier.

    Nog vragen over het bierbrouw pakket?

    Hieronder de meest gestelde vragen:

    Hoe veel liter bier krijg ik uit één bierbrouw pakket?  

     

    Met één bierbrouw pakket, kan je 5 liter bier brouwen. Genoeg om niet alleen jezelf, maar ook je vrienden te verrassen met een zelfgemaakt biertje.

     

    Zit er echte mout of moutextract in het bierbrouw pakket?  

     

    Het brouwpakket is samengesteld door echte brouwers en mensen met heel veel passie voor bier en brouwen. Niet gek dus dat er alleen gebruik wordt gemaakt van echte mout in het brouwpakket, en niet de moutextracten die er elders aangeboden worden. Ook zit er echte hop in het pakket.

     

    Zit er een handleiding bij het bierbrouw pakket?  

     

    Ja, we hebben een uitgebreid geteste handleiding bij het pakket waarmee ook het bier wat jij gaat brouwen prima zal lukken. Mocht je vragen hebben tijdens het brouwen mag je natuurlijk ook altijd ons een chatbericht sturen, en dan proberen we je verder te helpen. Via craftonly.nl/brouwen kun je ook de antwoorden op jouw vragen vinden bij de categorie ‘troubleshooting’.

     

    Kan het brouwsel mislukken?  

     

    Ja, als je je niet goed aan de handleiding houdt kan het bier mislukken. Staat je bier bijvoorbeeld te koud tijdens de vergisting zal het bier niet helemaal uitgisten. Via craftonly.nl/zelf-bier-brouwen hebben we wel een overzicht met veelgemaakte fouten en de bijbehorende oplossingsrichtingen staan.

     

    Moet ik het bierbrouw pakket in de koelkast bewaren?   

     

    Het brouwpakket is een vrij grote doos. Het brouwpakket in de koelkast bewaren als geheel is niet zo haalbaar, maar we raden wel aan de gist en hop er direct na ontvangst van het pakket uit te halen en in de koelkast te bewaren tot je het gaat gebruiken. Zo blijft de smaak, aroma en effect het beste bewaard!

     

    Kan ik mijn eigen bierrecept brouwen?  

     

    In onze bierbrouw pakketten vind je de ingrediënten naar een van onze recepten. We geven via craftonly.nl/zelf-bier-brouwen wel een aantal inspirerende variatie ideeën. Wat denk je bijvoorbeeld van een porter met gember en sinaasappel? Maar het staat je natuurlijk vrij om een eigen draai te geven aan onze recepten. Graag zelfs! En we zijn daarna natuurlijk super benieuwd naar het recept.

     

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Bierstijl
    Blond, tripel, porter, weizen of IPA
    Inhoud pakket
    Mout, hop, gist, vergistingsemmer, kraantje, waterslot, desinfectiemiddel, hydrometer, maatglas, thermometer, 14 bierflesjes incl. kroonkurken, kroonkurkapparaat, handleiding en recept
    Hoeveelheid
    5 liter bier (ongeveer 15 flesjes)
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe

    Reviews

    5 van 5
    Review plaatsen
    5 van 5
    Voor de eerste keer mijn eigen Tripel gebrouwen! Heel leuk om zo te weten te komen wat er allemaal komt kijken bij het brouwen van een bier en daarbij geeft het je ook de vrijheid om te experimenteren. Dit brouwpakket geeft alle handvatten om een mooi bier te brouwen met normale spullen die vrijwel iedereen in huis heeft en daarbij doe je het toch helemaal zelf.
    5 van 5
    Zelf thuis brouwen met een brouwkit van Craft Only is echt superleuk om te doen. Je werkt met alle ingrediënten die ze in een echte brouwerij ook gebruiken en het proces is identiek. Je voelt dat het echt een ambacht is, met die specifieke geuren en de bereidingswijze. De handleiding is duidelijk en vlot. Het recept kun je één op één volgen, maar als je het risico durft te nemen kun je er ook van afwijken. Mijn porter brouwde ik met een lepel sinaasappel-gember confituur en een vleugje kaneel. Genoten van m'n eigen creatie! Dikke aanrader.
    Toon meer

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Recent bekeken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »