Klantenservice     ★★★★★ (9,2/10)
0
Sluiten

Alle bieren

Filters

    Plus- en minpunten

    Volgens onze bierspecialist
    • Bieren ambachtelijk gebrouwen in een kleine brouwerijen
    • Voordelig bierpakket
    • Leuk voor een bierproeverij thuis

    Omschrijving

    Stel je eens voor, het is verjaardag van je vriend of vader en je wilt hen verrassen met een uniek cadeau. Waarom kies je dan niet voor het Baxbier bierpakket van CraftOnly.nl? Dit pakket bevat de beste bieren van Baxbier uit Groningen, een brouwerij die bekend staat om haar smaakvolle en unieke bieren.

    Maar waarom zou je kiezen voor Baxbier boven andere brouwerijen? Nou, Baxbier staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en originaliteit. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en hebben een team van bierbrouwers die zich inzetten om elk bier tot een ware meesterwerk te maken. Daarom zijn de bieren van Baxbier zo smaakvol en uniek.

    En dat is niet alles, in 2023 organiseert Baxbier ook een bierfestival. Dit festival is de kans om de bieren van Baxbier zelf te proeven en te zien waarom ze zo beroemd zijn. Het Baxbier bierpakket van CraftOnly.nl geeft je een voorproefje op dit festival, zodat je al een idee hebt van wat je kan verwachten.

    En laten we het nu hebben over het cadeau zelf. Het Baxbier bierpakket is verpakt in een prachtige cadeauverpakking en is klaar om te geven. Het is het perfecte cadeau voor elke bierliefhebber, of het nu voor verjaardagen, nieuwe banen, Abraham, Valentijn of openingen van nieuwe zaken is.

    Dus waarom kies je nog voor een ander cadeau wanneer je kunt kiezen voor het Baxbier bierpakket van CraftOnly.nl? Geef iemand een uniek en smaakvol cadeau, kies vandaag nog voor het Baxbier bierpakket.

    Brouwerij Baxbier uit Goningen

    wist je dat er steeds meer geweldige brouwerijen zijn die echt unieke bieren maken? Één van die brouwerijen is Baxbier uit Groningen.

    Baxbier is een microbrouwerij die zich in Groningen bevindt. En het leuke aan Baxbier is dat ze ook elk jaar een bierfestival organiseren. Het festival heet "Baxbier Festival" en is echt een feest voor bierliefhebbers! Je kunt er allerlei soorten bieren proeven, leren over de brouwerijen en natuurlijk gezellig samen zijn met vrienden en andere bierliefhebbers.

    Maar laten we het even over de bieren zelf hebben. Baxbier maakt echt unieke bieren met verschillende smaken en stijlen. Van fruitige bieren tot bitter en pittige bieren, ze hebben voor iedereen iets. En het mooie is, dat ze alle bieren zelf brouwen in hun eigen brouwerij. Zo weet je zeker dat je een echt uniek product krijgt.

    Als je dus op zoek bent naar een leuk uitje en/of een uniek bier, dan is Baxbier zeker iets voor jou! Ga eens langs op het Baxbier Festival of neem een bezoek aan hun brouwerij en ontdek de wereld van Baxbier zelf. Je zult zien, het is het waard!

    Toon meer

    Wat zeggen onze klanten?

    Tevreden klanten CraftOnly.nl

    Informatie

    Aantal bieren in het pakket
    4 blikken
    Bierstijlen
    Smoked porter, Citra Pale Ale, Pacific IPA & Tropical Pale Ale
    Cadeautje?
    Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe. Ook mogelijk om in te pakken als cadeautje.

    Reviews

    0 van 5
    Review plaatsen
    4 van 5
    Ik ben niet zo'n kenner van bieren, maar ik vond het geweldig om nieuwe smaken te ontdekken.

    Suggesties

    Vergelijkbare producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »